Oxigenoterapia hiperbarică pentru frumusețe și anti-îmbătrânire

Frumusețe interioară, la nivel molecular

Fluxul de oxigen este unul dintre
secretele strategiilor de rejuvenare

Odată cu avansarea în vârstă, funcțiile corpului își diminuează capacitatea de lucru a proceselor interne, este diminuată în mod special circulația de oxigen către destinații vitale – inima, plămânii, rinichii și alte organe.

Hyperbaric Oxygen Therapy stimulează capacitatea vasculară prin suplimentarea nivelului de oxigen în sistemul circulator sub presiune mai mare decât cea atmosferică.

Putem fi de ajutor

Un flux mai mare de oxigen,
recuperare rapidă și sigură

Oxigenul este distribuit prin capilarele de sânge, prin toate țesuturile și organele corpului. Sunt create noi vase de sânge (angiogeneză), noi celule stem, noi celule cardiace, noi celule cerebrale. Oxigenul este cea mai bună resursă de regenerare pentru organism, iar vindecarea este condiționată în mod special de aportul oxigenului.

Unul dintre efectele principale ale suplimentării de oxigen este procesul de angiogeneză care contribuie la proliferarea celulară, proces care influențează direct repararea defectelor de țesut.

Frumusețe exterioară și rejuvenarea pielii

Oxigenul reactivează celule și
îmbunătățește circulația sangvină

Un flux suplimentat de oxigen prin circuitul sangvin permite corpului să își repare celulele afectate, permite dermei să tonifieze celulele pentru a reduce conturul ridurilor. Oxigenul ajunge la zonele afectate de probleme dermale pentru a reporni procesele naturale – sinteza colagenului și regenerarea țesuturilor.

Zonele cu circulație redusă sau întreruptă de oxigen (răni, leziuni, arsuri) sunt principalele destinații ale aportului de oxigen sub presiune hiperbarică, acesta fiind un stimulent foarte puternic la nivel molecular pentru mecanismul de vindecare al corpului pentru a reduce dureri, inflamații și a vindeca răni, inclusiv pentru a tonifia și menține aspectul sănătos al pielii.

Obiective estetice

Beneficiile tratamentelor cu oxigen hiperbaric
sunt vizibile și tangibile

Prin stimularea producției de elastină și colagen, oxigenul contribuie la reducerea liniei ridurilor, îndepărtarea petelor de piele, luminarea tenului și vitalizarea conturului pielii.

 • Ajută în vindecarea cuperozei
 • Reduce și/sau elimină acneea
 • Vindecă cicatrici superficiale
 • Optimizează micro-circulația
 • Oxigenează țesuturile periferice
 • Activează sistemul limfatic
 • Elimină pliuri de sub ochi
 • Diminuează pigmentarea dermică
 • Atenuează vergeturile
 • Activează sistemele de eliminare a toxinelor
 • Are efect anti-inflamator și anti-infecțios
 • Accelerează timpul de vindecare pentru răni și leziuni

Oxigenul asigură cele mai bune
condiții pentru sănătate optimală

Măsurile standard de suplimentare oxigen au efecte pe termen lung

Lipsa oxigenului conduce la răspunsuri imunitare întârziate și vulnerabile, oboseală ridicată, iar în timp se transformă în hipoxie – epuizarea oxigenului din celule, un factor direct pentru instalarea bolilor degenerative.

Îmbătrânirea și problemele dermice sunt considerate manifestații ale hipoxiei. Procesul de îmbătrânire aduce cu sine reducerea capacității sistemului nervos central de a utiliza oxigen.

Oxigenoterapia hiperbarică poate combate hipoxia, însă anumite efecte ale îmbătrânirii naturale nu pot fi reversibile. Oxigenul contribuie la vitalitatea pielii prin detoxifierea sângelui și îmbunătățirea proceselor celulare care conduc la atenuarea efectelor îmbătrânirii.

Tratamente

Hyperbaric Oxygen Therapy este o vacanță de respiro pentru pielea ta

Pentru a obține cele mai bune rezultate, procedurile de oxigenoterapie hiperbarică se efectuează conform unui protocol de tratament, în mai multe sedințe, alături de un program nutritiv sănătos în cadrul unei abordări active asupra vieții.

Bun venit într-o echipă selectă

Madonna, Fergie, Heather Locklear, Justin Timberlake, Eva Longoria și majoritatea artiștilor de talie mondială susțin beneficiile serioase ale terapiei cu oxigen hiperbaric. Este secretul din culisele unor energiei remarcabile, acel suflu de inspirație suplimentară care contribuie la realizarea unor performanțe notabile.