Oxigenarea hiperbară pentru relaxare, antistres

Respiră sănătate

Viața este mai bună cu oxigen

Oamenii care cunosc beneficiile unui stil de viață sănătos optează pentru oxigenare hiperbara dintr-o serie de motive clare – este de mare ajutor în optimizarea biologiei organismului și un mijloc excelent de detoxifiere, ajută la îmbunătăţirea sistemului imunitar și permite o mai bună distribuție a oxigenului în sistemul sangvin pentru a îmbunătăți toate procesele corpului.

Oxigenul este un neuroprotector

Sunt numeroase studii care certifică acțiunea oxigenului hiperbar pentru mecanismele neuroprotectoare prin oxigenarea cerebrală, fluidizarea fluxului de sânge către creier, reducerea presiunii intracraniene, reducerea deranjamentelor metabolice și ridicarea nivelului de performanță în materie de regenerare neurologică.

Putem fi de ajutor

Creierul și oxigenarea hiperbară

După perioade îndelungate de stres sau abuz de substanțe (alcool, tutun, medicamente), creierul poate îmbătrâni prematur sau poate suferi leziuni. Din punct de vedere fizic, pe măsură ce o persoană îmbătrânește, stresul zilnic asupra corpului produce un răspuns inflamator constant, care în cele din urmă afectează articulațiile, mușchii, organele vitale și chiar celulele creierului.

Într-o cameră hiperbară, creierul primește aer îmbogățit în oxigen care stimulează producerea de noi vase sangvine. Îmbunătățirea fluxului de oxigen în sânge poate determina “trezirea” celulelor somatice din creier și generarea de noi celule, proces numit neurogeneză.

Oxigenoterapia hiperbară joacă un rol deosebit de important în refacerea celulelor deteriorate ale creierului, și, în consecință, în recuperarea calității vieții acestuia.

Vino să te relaxezi la Hiperbar

Ședințe de rejuvenare fizică și
psihică cu oxigenare hiperbară

Combaterea toxicității și efectele acesteia asupra corpului uman au devenit o preocupare constantă pentru sănătate în societatea modernă.

Performanța corpului este limitată de lipsa de somn, de concentrarea slabă și de "ceața creierului". Prin "inundarea" creierului cu mult mai mult oxigen decât este normal, vă ajută să vă optimizați capacitățile mentale, pentru a obține claritate și concentrare, memorie mai bună și performanțe superioare în viața cotidiană.

La nivelul senzației generale asupra corpului, oxigenarea hiperbara de o oră declanșează eliberarea serotoninei în creier care generează un sentiment de fericire, liniște și pace.

Mai mult oxigen pentru procesele interne

Echilibrează mintea și corpul cu respirația

Sub condiții de presiune între 1,1 și 1.5 presiune absolută, adica 50 kPa, plămânii absorb mai mult oxigen decât prin respirația sub presiune normală. Sistemul circulator conduce oxigenul prin tot corpul pentru a combata bacterii și a stimula eliberarea substanțelor denumite factori de creștere (vitamine și hormoni) și celule stem pentru a întări răspunsul sistemului imunitar de vindecare naturală.

  • Oxigenarea hiperbară ajută la relaxare și evaporarea stresului
  • Întărește sistemul imunitar
  • Ridică puterea de concentrare și capacitatea de memorie, inclusiv abilitățile cognitive
  • Crește vitalitatea corpului, reduce oboseala, ridică nivelul de energie, stamina și anduranța
  • Are efect favorabil asupra problemelor de somn, insomnia
  • Ajuta eficient tulburările digestive și durerile de cap
  • Recuperare rapidă după zboruri frecvente sau zboruri lungi
  • Reduce sentimentele de depresie, furie sau tristețe
  • Ajută la procesul natural de întinerire și rejuvenare celulară
  • Reglează ciclul menstrual

Introdu oxigenarea hiperbară în
programul tău de wellness.

Înscrie datele personale și împreună putem stabili o perioadă optimă pentru efectuarea oxigenării hiperbare, conform unui protocol de ședințe care funcționează cu programul tău.