Hiperbar | Video oxigenare hiperbară
7695
page,page-id-7695,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
 

Galerie Video oxigenarea hiperbara

Distribuie pe:
Despre oxigenarea hiperbară cu Ramona Bădescu
Ramona Badescu prezintă beneficile oferite de oxigenarea hiperbara într-o transmisiune Live la ProTv în cadrul emisuni Vorbeste Lumea, la centrul Hiperbar din București.

Ce este Terapia hiperbară ? De ce Terapia hiperbară ? .
Urmăriți vidocliplul de mai sus pentru a afla mai multe detalii depre Terapia hiperbară și Beneficile terapiei hiperbare .

Reportaj SkyNews despre efectuarea terapiei hiperbare
Reportrea postului de televiziune britanic SkyNews, Gemma-Amalie Morris testează camera hiperbară identică cu cea de la centrul nostru Hiperbar din București, la clinica de medicină hiperbară Chelsea Bridge Clinic din Londra. Odată intrată în barocameră, e comunică prin intermediul interfonului cu Dr. Rob Pender și Tim, patronul clinici. Ce răspunsuri va primi ea și cum se desășoară o ședință de terapie hiperbară, urmăriti în materialul video.

Prezentare cameră hiperbară
În acest videoclip este prezentată camera hiperbară, panoul de control al camerei hiperbare și modul de desfașurare al unei sesiuni de terapie hiperbară. Pacientul este introdus în camera hiperbară și este marită persiunea în interior. Pe durata presurizării / depresurizării, urechile se înfundă. Trebuie să vă desfundaţi urechile pentru a evita durerea astfel : cu gura închisă şi ţinându-vă de nas, expiraţi uşor aer din plămâni, până ce simţiți că aerul a ajuns în urechea medie şi presiunea s-a egalizat, apoi cascaţi sau înghiţiţi.